Edna на 4: любимата, работата, приятелите, коняка

Edna на 4: любимата, работата, приятелите, коняка
Снимка: Thinkstock

Избрах днес да си посъбеседвам с малкия тефтер на бюрото и да ви разкажа какво вдъхновява моя ден. Моливът ми, добре подострен не би ме предал и така започвам – естествено с любимата.

Още като я видях, страшно много си паднах по нея. Страхотна първа среща, още по страхотна втора. Е, тук бих сложил имотиконка със усмивка, нещо което няма как да стане с молива, но пък избрах да се усмихна и да запечатам това в съзнанието ми.

Всичките ми срещи с нея бяха приключение. Приключение, на което се отправих, за да забравя една тъжна история. А вдъхновението дойде от факта, че осъзнах, че най-сполучливите двойки са тези, при които партньорите се влюбват в недостатъците на другия. Влюбих се в нейните, толкова са сладки…

Работата, да няма как да не ме вдъхновява. Не е стереотипна, аз избрах да работя не това което ми се налага, че да ме направи супер успешния, а това което наистина ми доставя удоволствие. Така успешно се справям с така модерната депресия на съвремието и безброи други съществени неща.

Като почивка избрах и аз от време на време да се занимавам със земеделие. Да пипнеш плодородната българска земя и да отгледаш свои зеленчуци, е няма такова чувство на удовлетвореност. Такъв вкус в устата друг няма.

Приятелите, да слабост са ми. Не помня да съм предал някого. Така де бил съм лоялен. Така съм избрал. Ще остана какъвто съм. Дълбока благодарност към тези които са до мен в трудното и все пак любимият ми човек до мен ми остана най-добрият приятел.

За коняка е няма как да е… за ценители. Къде ми е емотиконата за дяволче? А, с молива съм. Чакай да си налея малко коняк и да топна тая муза, дето ми е дошла в него и да си отпия глътка. Вдъхновение, вкус, красота…

Разказах ли Ви? Всичко това е вдъхновение и аз се вдъхновявам всеки ден!!!!

От Костадин Руйчев

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Животът с многообразието и чудесата си

Есенна сватба, близки хора, любов, Барселона

Вдъхновението е навсякъде

Нещата, които ме вдъхновяват

Детето, гората, морето...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти