Edna на 4: Животът с многообразието и чудесата си

Edna на 4: Животът с многообразието и чудесата си
Снимка: netinfo

Ще ме попитате, кои четири неща ме вдъхновяват…

Най-много ме вдъхновява животът, с многообразието и чудесата си.

Вдъхновява ме идеята, че всеки един от нас може да бъде щастлив в него само, ако се фокусира върху настоящето, ако просто не живее нито в миналото, нито мечтае за бъдещето.

Жадувам за деня, в които всеки от нас ще разбере, че ако вижда оазис в съня си, или в деня си, то то ще дойде ден, в който той ще се озове там. Ще разбере, че различието е това, което ни прави едно и че металът трябва да е метал, а златото злато.

Всички те са част от многообразието и от чудото на живота и чрез всички тях се получава пъзелът на живота.

Вдъхновяват ме мечтите, защото само чрез тях всеки един от нас реализира съдбата си. Вдъхновява ме фактът, че само когато преследваме искрено мечтите си цялата Вселена се съюзява с нас и ни помага. В този момент, в момента в които сме постигнали мечтите си достигаме до любовта, а чрез нея всичко става истина.

Да, вдъхновявам се и от любовта. Само когато сме влюбени знаем, че някои някъде ни чака, без дори да подозираме за съществуването му през целия ни живот. В любовта, в истинската такава, се срещат две души, за да преобразят света си и миналото и бъдещето вече да нямат значение.

Само в този един, единствен момент ние имаме увереността, че всичко под слънцето е писано от една ръка. Това е ръката, която създава любовта и сродната душа за всеки един от нас. Без тази любов, мечтите ни не биха имали значение.

Вдъхновяват ме и децата – чудесният подарък, които получаваме от съдбата. Вдъхновявам се от желанията и мечтите им, които един ден ще ги доведат до тяхната истина. Защото всяко едно дете трябва да следва мечтите си, а любовта на родителя да остане така непроменена от вятъра и устояла на времето.

Вдъхновявам се и ще продължавам да го правя...

Автор: Силвия Стаменова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти