4 спестовни приложения на спиралата за мигли

Спиралата може да бъде верен помощник не само за обемни, дълги и извити мигли, но и в кризисни моменти, когато нямате черен молив, сенки, очна линия или пък гребенче за вежди.

Хитринки как да използваме продукта за мигли и за други цели ни дава влогърът Наталия Такова-Мазгарева в новото си видео.

Как да спестим време, усилия, а и средства за козметиката, с бонус – как да използваме уж засъхналата спирала поне за още 2-3 пъти, вижте:

Ако нямате черни сенки или пък черният ви молив се е счупил и нямате под ръка продукт за подчертаване на очите, използвайте спиралата за това.

Когато извадите четчицата от тубата, обикновено по връхчето има количество продукт. С четчица топнете в нея, след това премахнете излишното количество по дланта си и с леки движения подчертайте окото. Понякога преливането е по-трудно и трябва да отделите време, но за кризисни моменти е перфектното решение.

Ако пък продуктът ви за очна линия е свършил или просто бързате и не можете да го откриете, можете преспокойно да използвайте спиралата за това. С прецизна четка за очна линия топнете в спиралата и изрисувайте очната линия.

Както виждате, чертата по нищо не отстъпва на тази, която бихме направили с оригиналния продукт.

А ето и едно решение за четчицата. Ако нямате гребенче за вежди, можете много лесно да се сдобиете с такова – вземете четката от изхабената спирала и го измийте добре от остатъчния продукт.

Така ще си спестите няколко лева и ще имате перфектното гребенче, което захваща всяко косъмче от веждите и ги поставя на място.

И бонус решение за стара спирала!

Ако спиралата ви е позасъхнала, а ви се иска да вземете максималното от тубичката - до последната капчица, преди да я хвърлите, използвайте малко тоалетно мляко за лице, оберете целия остатъчен продукт от опаковката и нанесете.

Само прочетете внимателно на етикета на тоалетното мляко дали няма строга забрана за използване в близост до очите, защото има и такива продукти, от които ще се просълзите и ще развалите грима си.

Вижте изпълнение на тези хитринки във видеото по-горе.

Вижте още:

💄Перфектната визия за студеното време: Матов грим

💄Трикове и хитринки за всички дами, носещи очила

💄Нова тенденция в грима – лилави устни

💄Как да скрием несъвършенствата по кожата

💄Страст в червено

💄Направи си сама: Секси вечерен грим

💄Новата тенденция в грима

💄 Грим в цветовете на есента

💄 Да овладеем очната линия и тъмното червило

💄 Edna идея как да променим грима си за секунди с червило

💄 Магията на грима: Техника за по-обемни и сочни устни

💄 Това го може всяка жена

Не пропускайте новите статии в рубриката "Мода и козметика", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти