Кои са най-грозните обувки?

Дизайнерът на обявените за най-грозни обувки Фиби Фило
Снимка: Getty/Guliver

В света на модата често се случват грешки и на дамите се представят доста странни, неудобни и грозновати модели дрехи и аксесоари.

И докато всеки е свободен сам да избира за себе си какво точно да носи, популярните личности от шоубизнеса налагат различни нови тенденции само с факта, че те допадат на личния им вкус. От там се получава ефектът на лавината и дамските конфекции биват залети с реплики на творенията на големите дизайнери.

Последните такива модни грешки бяха гумените сандали крокс, които може да са много удобни, но наистина поразяват с липсата на женственост.

Другите модели, които модните критици, цитирани от Dailymail.co.uk, определиха като истинско недоразумение, са любимите на Парис Хилтън, Кейт Мос и много жени по света космати ботуши тип Йети. Те са големи, грубовати, на ниска платформа и често приличат на китеника от раклите на баба.

Сега дизайнерът Фиби Фило представи нови и странни модели обувки. Те бяха включени към ревюто на марката Celine по време на модно шоу в Париж с тенденции пролет/лято.

Обувките на Фиби могат да се обяснят само с една дума – пухкави! Те приличат на плюшени играчки или на онези огромни пантофи в различни форми, които децата толкова обичат.

Модните критици не погледнаха с добро око на творенията на Фило и обявиха обувките за едни от най-грозните, наравно със сандалите крокс.

Може да видите два от моделите тук и тук.

Интересното е, че Фиби вярва, че към обувките ще има интерес и е може да спечели от тях, затова ги е сложила и на цени от 400 до 600 паунда. Все още никоя известна личност не се е появила с обувките на Фило, но скоро може да се очаква и това.

Друга любопитна и все по-набираща популярност тенденция, е чорапогащник или клин, който е с ефекта на течаща боя или разтопена материя. Може да ги видите на сайта Urb-clothing.com, които до момента са единствените, предлагащи аксесоарите.

Цената е 50 долара и не включва таксата за доставка.
Определено моделите са повече от оригинални и ще стават все по-популярни и често срещани.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти