В очакване на най-чаканото бебе

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Guliver

След многобройните спекулации какъв ще е полът на бебето на Кейт Мидълтън, се появиха и такива за датата на нейния термин. Първоначално бе съобщено, че той ще е на 13 юли, а след това и на 19 юли. Все още обаче бебето не се е родило, а вече тръгнаха и спекулации, че херцогинята на Кеймбридж похапва люто, защото пикантните храни стимулират детеродните функции, дразнейки червата, което предизвиква свиване на матката.

Близо 750 хиляди паунда вече са изхарчени от британците за залози относно пола, името, теглото и дори цвета на косата на кралския наследник/наследница.

Беше съобщено, че съпругата на принц Уилям ще роди под хипноза, а също така според предварителни данни жителите от Острова ще похарчат около 250 милиона паунда за сувенири, предмети за дома, дрехи и подаръци, свързани с раждането на първото дете на младото кралско семейство.

Сред критиките се чуха и такива, че Кейт е прекалено слаба за бременността си, а други не спират да я окуражават колко добре изглежда и се справя с износването на своето бебе.

Още от 1 юли журналисти и фотографи са обсадили клиниката "Сейнт Мери" в Лондон, където се очаква да се роди знатното отроче.

Безпокойството идва и от факта, че ако действително терминът на херцогинята на Кеймбридж е изтекъл, то има вариант бебето да бъде преносено още две седмици и да се роди дори на 2 август.

Опасенията в тази насока се засилват, след като Каръл Мидълтън, майката на Кейт, казала на приятели за подозренията си, че бебето ще е зодия Лъв, което означава, че би трябвало да се роди след 24 юли, защото тази година месецът на Лъва започва именно на тази дата и продължава до 23 август.

Оптимисти сред притеснените журналисти припомнят обаче, че лекарите все по-рядко оставят преносване с две седмици на бебетата и предпочитат по-ранна намеса и предизвикване на раждането.

Когато и да се роди бебето, неговият баща ще получи две седмици отпуск по бащинство (който е въведен във Великобритания през 2003 г.), съобщиха световните информационни агенции.

Да припомним, че принц Чарлз присъства на раждането и на двете си деца, а сега и неговият първороден син ще стори същото, очаквайки първата си рожба.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти