Кейт очаква момиченце?

Кейт очаква момиченце?
Снимка: Thinkstock

Съпругата на принц Уилям - Катрин е безапелационната любимка на народа. Тя няма благородническо потекло и може да се каже, че е момиче от народа, въпреки че семейството ѝ е доста заможно.

Кейт изпълни мечтата на много момичета, като се омъжи за истински принц, получи титлата херцогиня и любовта на цяло едно кралство.

Сега, когато Катрин очаква първото си дете, всички са особено развълнувани и изразяват благопожеланията си към нея по всевъзможни начини.

Катрин е направила посещение в малкото рибарско селище Гримсби. Събралата се тълпа с радостни възгласи е поздравила съпругата на Уилям, а всички са се надпреварвали да ѝ дават цветя или малки подаръци, купени за нероденото ѝ дете.

Кейт е взела едно плюшено мече от една от жените в тълпата. Според нея, Катрин е казала: "Ще взема мечето за д...." и тук се е спряла. Дали е искала да довърши изречението с "дъщеря ми" или жената си внушава, няма как да се каже.

По-важното е, че 31-годишната херцогиня на Кеймбридж е споделила, че терминът ѝ се очаква през юли и за момента се чувства здрава и щастлива.

Коремчето ѝ вече си личи, но фигурата на Кейт продължава да бъде слаба и елегантна.

От Dailymail.co.uk цитират и 42-годишната Бобу Браун - магазинерка, която е успяла да размени две-три думи със съпругата на Уилям.

"Попитах я дали бебето се движи или рита. Тя каза: "Да, наистина много".

Детето, което Катрин и Уилям очакват е първото за тях и ще бъде трети престолонаследник на британския трон. Преди него са единствено баща му и дядо му принц Чарлз.

Галерия със снимки от посещението на Кейт в Гримсби може да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти