Кейт Мидълтън ще ражда под хипноза?

Скоро ще сме трима
Снимка: Getty/Guliver

Според най-нови публикации в редица английски и американски медии, Кейт Мидълтън ще роди бебето си с помощта на т.нар. хипнотерапия. Напоследък този алтернативен метод зa раждане е доста популярен сред знаменитостите.

По време на самото раждане се използват специални техники за дишане и успокояване на тялото, чрез които се намалява болката при контракции и раждането протича по-бързо. Актрисата Джесика Алба също е родила двете си дъщери чрез хипнотерапия и по-късно споделила, че почти не е усетила никаква болка при самия детероден процес.

Терминът на херцогинята на Кеймбридж е на 13 юли, като тя и съпругът й все още не са споменали болницата, където ще се роди тяхното бебе. Освен това принц Уилям заявил, че категорично държи да присъства на раждането на първото си дете.

Откакто Кейт Мидълтън забременя, постоянно се носят слухове около нейната бременност. Първоначално се спекулираше, че е бременна с близнаци, след това се коментираше пола на детето (който и досега не е споменат официално от кралското семейство), а сега явно се отваря нова страница относно предположенията за начина, по който тя ще се сдобие със своята първа рожба.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти