Последни приготовления за кралския наследник

Последни приготовления за кралския наследник
Снимка: netinfo

Най-очакваното бебе в Англия предстои да бъде родено другата седмица. Става дума за детето на Кейт Мидълтън и принц Уилям, което ще е трети по ред претендент за кралската корона.

Официално бе оповестено, че терминът на Кейт Мидълтън е около 12 юли, но мнозина смятат, че това е подвеждаща информация. Едно е сигурно обаче – подготовката около рождението на наследника със синя кръв тече усилено.

Мащехата на принц Уилям – Камила се занимава с храната на нероденото бебе. Одобрен е производителят и доставчик на органични бебешки храни "Plum" да се грижи за менюто на бебето.

Камила е заснета да държи кутия с храни "Plum", а от самата фирма производител споделят, че са изключително горди и поласкани, че именно те са избрани да осигуряват храна на наследника на короната.

От друга страна болница "Сейтн Мери", където Кейт ще роди, предприема специални мерки за големия ден. Изградени са метални заграждения, които да ограничат достъпа на журналисти и фотографи, които от своя страна вече са заели позиции около болничното заведение.

Те дори си носят стълби, за да снимат от по-близо родилните помещения, някое от които ще приюти Кейт.

Стотици хиляди почитатели също очакват появата на бял свят на първото дете на принц Уилям. Мнозина изпращат поздравителни картички, цветя и най-различни сувенири като картини с лика на Кейт с детето, изобразена като Мадоната с младенеца, и други подобни.

За момента е известно, че в болницата до Кейт ще бъдат майка ѝ и съпругът ѝ. Уилям ще последва примера на баща си Чарлс, който беше до съпругата си Даяна по време на ражданията и на двете им деца.

Това е в разрез с кралската традиция, според която бащата не присъства на раждането.

Даяна е и първата дама от кралското семейство, която ражда в болница. Преди това всички наследници със синя кръв са се появявали на бял свят в Бъкингамския дворец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти