Приготовления за кралския наследник

Приготовления за кралския наследник
Снимка: Getty/Images

Остават три месеца до появата на бял свят на третия претендент за английския трон, а именно – първородното дете на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Цяла Англия не може да отдели очи от растящия корем на херцогинята на Кеймбридж. Всяка нейна стъпка се следи от близо, а из целия свят се организират залози за това дали тя ще роди момче или момиче, както и какво име ще бъде дадено на детето.

Сега Dailymail.co.uk публикува снимки на Кейт и майка ѝ Керъл как пазаруват бебешки аксесоари и по-точно – плетено кошче (вижте снимки тук, тук и тук).

Съпругата на принц Уилям сподели наскоро, че нейната майка ѝ оказва най-голяма подкрепа и разчита на нея за всякакви съвети и помощ, особено сега, когато очаква първото си дете.

Кейт и Уилям подготвят своя дом за появата на наследника им. Двамата живеят в малка къща, но в края на септември предстои да се нанесат в достатъчно широк и удобен апартамент, който преди е принадлежал на сестрата на кралица Елизабет II – принцеса Маргарет.

Вчера бе официално реализирано и видео обръщение на Кейт към широката общественост, целящо да подкрепи Седмицата на детските болници (може да видите видеото тук).

Кейт се старае да развива активна благотворителна дейност, точно както правеше покойната майка на принц Уилям - принцеса Даяна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти