Кой би предположил, че е бременна

Кой би предположил, че е бременна
Снимка: netinfo

Кейт Мидълтън винаги е била изключително стилна и добре облечена дама. Много жени по света я приемат като модна икона и се стараят да ѝ подражават що се отнася до добре съчетаните дрехи и аксесоари.

Сега, когато е бременна в шестия месец, херцогинята на Кеймбридж доказва, че не е загубила и капка от женствеността и красотата си, даже изглежда още по-добре от преди.

Само три месеца делят Уилям и съпругата му от появата на бял свят на първото им дете. Това обаче не ги пречи да изпълняват задълженията си и да прекъснат публичните си прояви.

Двамата са посетили приют за бездомни и хора в неравностойно положение, предаде Dailymail.co.uk. Херцогинята е била с карирано синьо палто, което почти изцяло е прикривало бременното ѝ коремче.

Кейт бе разкритикувана от недоброжелатели, че е прекалено слаба. Всъщност, ако не се знае, че очаква дете след три месеца, едва ли някой наистина би предположил, че съпругата на Уилям е бременна.

Кейт разкрива известни подробности около бременността си, като това, че терминът ѝ е в средата на юли, че двамата със съпруга ѝ са изготвили списък с имена за момче или за момиче и че се учи да плете.

"Опитвам се да плета, но наистина не съм добра в това. Явно ще трябва да потърся съвет.", споделя Кейт пред събралата се тълпа, която я приветства.

След това споделя: "Изготвили сме кратък списък с имена за момче и за момиче, а приятелите ми постоянно ме засипват с още предложения."

Кейт споделя, че детската стая още не е готова и има много какво да се свърши по нея.

По време на посещението в приюта, Кейт и съпругът ѝ показали известни спортни умения, като поиграли тенис на маса и баскетбол с част от децата в институцията.

Във Великобритания вече се провеждат залози за точната дата, на която ще се появи правнучето на кралица Елизабет и за това дали ще е момче или момиче.

Снимки нот събитието може да разгледате в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти