Наоми Уотс ще изиграе ролята на принцеса Даяна

Наоми Уотс е майка на двама сина Александър (4 г.) и Самюъл (2 г.), които са плод на връзката й с актьора Лийв Шрайбър
Снимка: ЕПА/БГНЕС
43-годишната австралийска актриса Наоми Уотс е била поканена да изиграе образа на трагично загиналата в автомобилна катастрофа през 1997-ма принцеса Даяна.

Другото име, което е било спрягано за въпросната роля е това на Кийра Найтли, но в крайна сметка продуцентите са се спрели на Наоми.

"За мен е истинска чест и личностно предизвикателство да се докосна до живота на такава иконична жена, защото принцеса Даяна бе обичана от целия свят", споделя Уотс.

Снимките ще започнат във Великобритания догодина, а на режисьорския стол ще седне немецът Оливър Хиршбигел, станал популярен с продукцията "Крахът на Третия райх".

В бъдещия сюжет основно ще се наблегне на любовните взаимоотношения на Лейди Ди с пакистанския сърдечен хирург Хаснат Кан и последвалите такива с египетския бизнесмен Доди Файед, както и участието на принцесата в различни кампании и благотворителни акции, които тя приживе активно подкрепяше.

В момента пък Уотс, получила номинация за "Оскар" през 2004-та за филма "21 грама", е в родината си за заснемането на продукцията Тhe Grandmothers, където си партнира с американската актриса Робин Райт.

Съвсем скоро ще я видим и на голям екран у нас във филма J. Edgar, който е биографичен портрет на първия директор на ФБР Джон Едгар Хувър, в чиято роля влиза Леонардо Ди Каприо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти