Принц Чарлз изказа признателност

Снимка за рамка
Снимка: Getty/Guliver

Тези дни Великобритания, а и целият свят са насочили поглед към празненствата, свързани с честването на 60-тата годишнина от възкачването на кралица Елизабет II на престола.

Радостта е всеобща, но най-ценните жестове безспорно са тези, направени от близките хора на най-височайшата английска благородничка.

Точно такъв сценарий се разви по време на вчерашния концерт (4 юни) пред Бъкингамския дворец, на чиято сцена 63-годишният принц Чарлз произнесе трогателна реч, с която благодари на своята майка за силата на нейния дух и невероятно устойчивия й характер.

"Диамантеният юбилей е уникално и много важно събитие, с което празнуваме живота и работата на един изключително специален за мен човек. Аз бях само на три години, когато твоят баща крал Джордж VI внезапно почина и животът ти изцяло се промени на крехката 26-годишна възраст", разказа той.

Принц Чарлз не пропусна да благодари и на своя баща принц Филип за всеотдайността му като родител и съпруг. Както вече стана ясно, 91-годишният принц Филип бе приет по спешност в болница с остра инфекция на пикочния мехур и ще пропусне всички чествания за диамантения юбилей на неговата съпруга.

Накрая синът на кралица Елизабет II й целуна ръка и подкани тълпата да вдигне тройна наздравица за неговата майка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти