Съдебна война за Марк Антъни и Дженифър Лопес

Съдебна война за Марк Антъни и Дженифър Лопес
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Марк Антъни е решил да вгорчи живота на бившата си съпруга Дженифър Лопес, като поиска съвместно попечителство над децата им.

Двамата се разделиха през юли тази година като Дженифър получи пълни родителски права над близнаците. Тогава Марк е решил да не усложнява ситуацията със съдебни дела за попечителство.

Сега обаче, когато певицата толкова бързо намери нова любов в лицето на 24-годишния танцьор Каспър Смарт и даже го запозна с децата си, Марк реши да преосмисли решението си за родителските права над децата си. Той ще се бори в съда за съвместно попечителство над близнаците.

Според негови приятели, Антъни е бил истински ядосан, когато е видял Смарт да играе с децата и да се грижи за тях. Други пък споделят, че той просто иска да накара Дженифър да страда, защото го е яд, че тя толкова бързо забрави за него и брака им и си намери млад любовник.

Що се отнася до Лопес, тя няма никакво намерение нито да се откаже от връзката си с Каспър, нито да отстъпи по въпроса с попечителството над децата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти