Скарлет Йохансон застана до най-големите в Холивуд

Скарлет Йохансон в компанията на Джеръми Ренър
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Скарлет Йохансон получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Звездата от "Отмъстителите" беше в компанията на колегата си Джеръми Ренър при получаването на престижната награда вчера. Джеръми се пошегува, че работата със Скарлет била ужасяваща за него.

"Работата с нея беше изключително... ужасна. За шест месеца тя постоянно ме захвърляше насам-натам, биеше ме, стъпваше върху мен и всеки ден бършеше пода с достойнството и самоуважението ми и всичко това с усмивка на лице. Сега най-сетне аз мога да стъпя върху теб, скъпа", каза с чувство за хумор Ренър.

27-годишната актриса се подвизава на големия екран още от 10-годишна възраст. Родената в Ню Йорк, Скарлет благодари на майка си и на баба си, които също присъстваха на церемонията, за това, че са я вдъхновили да бъде силна, съвременна, независима жена.

 

Йохансон дебютира в киното през 1994 г. във филма "Норт", в който си партнира с Илайджа Ууд. През 1998 г. тя се снима във филма "Повелителят на конете", а през 2001 г. - в "Призрачен свят". Сред другите ярки филми на Скарлет са "Изгубени в превода" (2003 г.), "Мач пойнт" (2004 г.) и "Любовна песен за Боби Лонг", за който беше номинирана за "Златен глобус".

Сега тя се снима във филма "Черна вдовица", в който си партнира с Робърт Дауни-Джуниър, Самюел Джексън и Крис Хемсуърт. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти