Любими дестинации за почивка на звездите

Любими дестинации за почивка на звездите
Снимка: Thinkstock

Популярните личности от света на шоубизнеса определено знаят как да разхищават пари.

Наред с всевъзможни дизайнерски коли, охолни къщи и разнообразни дрехи и аксесоари, а понякога дори цели острови, звездите дават не малко средства и за пълноценна почивка.

Нека ви запознаем с някои от най-предпочитаните от тях дестинации.

Остров Некър
Него го наричат "парченце от рая" и определено има защо. Той е част от Карибските острови, а бизнесменът сър Ричард Брансън е горд негов собственик от 1970 г. насам. Той инвестира над 10 милиона долара, за да превърне острова в истински рай на земята, който може да бъде нает срещу определена сума. Колкото и да е висока цената, винаги има желаещи да я платят. За момента се знае, че това е любимото място за почивка на Стивън Спилбърг, Опра уинфри, Кейт Уинслет и Мел Гибсън.

Кабо Сан Лукас
Този мексикански курорт е близо до Лос Анджелис и поради това, а и луксът и красивите гледки, които осигурява, е любима дестинация на редица знаменитости, включително Дженифър Анистън.

Мауи
Невероятни плажове, кристална вода и гледки, от които сърцето да ти спре. Това казано накратко, е Мауи. Меган Фокс със сигурност може да разкаже повече за този курорт. Все пак именно там тя сключи брак с Браян Остин Грийн и всяка година прекарват част от ваканцията си на този хавайски остров.

Маями
Нещо като еквивалент на нашия Слънчев бряг. Няма популярна личност от Холивуд, която да не се е озовала поне веднъж в Маями, а Уил Смит дори посвети песен на курорта и въпреки че парчето е старо, все още е хит и звучи актуално.

Сен Тропе
Френската ривиера – лукс, главозамайваща красота и доза романтика.

Катрин Зитра Джоунс, Том Круз и Виктория Бекъм никак не са глупави и петзвездните хотели в Сен Тропе са сред любимите им дестинации за почивка.

Италия
Кой не мечтае за лятна почивка в Италия? Джордж Клуни не устоя на чара на тази държава и си купи имот точно на брега на езерото Комо. Именно там обича да прекарва свободното си време, като често има навика да кани свои приятели като Брад Пит, да му гостуват и да прекарват времето си по мъжки.
София Вергара и Чанинг Тейтъм също са сред почитателите на Италия и могат да бъдат забелязани на почивка в различни курорти в страната.

Рио де Жанейро
Страст, слънце, екзотика, красиви хора и танци до зори – какво повече му трябва на всеки търсач на силни летни усещания! Рио е притегателна сила за милиони хора, сред които има и немалко знаменитости.

Пенелопе Круз и съпруга й Хавер Бардем, както и Мадона, Парис Хилтън и Джерард Бътлър не веднъж са били засичани от папараци да се забавляват в нощни клубове в Рио, а и какво лошо има в това.

Всеки заслужава да посети поне едно от изброените места и да се наслади на красотата и да се потопи в атмосфетрата му.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти