Кристина Агилера: "Дебела съм, преживейте го!"

Кристина Агилера: "Дебела съм, преживейте го!"
Снимка: Getty/Guliver

Последните няколко години определено не бяха от най-добрите за Кристина Агилера. Бракът ѝ се провали, последният ѝ албум също, а освен това всички постоянно ѝ напомнят колко много е надебеляла.

Изглежда обаче, че певицата не се интересува от мнението на околните.
В интервю за списание "Billboard" тя споделя за проблемите с тялото и килограмите, които е имала преди години.

Агилера разказва как през 2002 г. за промотирането на албума си "Stripped" е трябвало да бъде слаба, руса, бяла и красива.

"Аз съм от Еквадор, но хората се чувстват по-спокойни като знаят, че съм бяло, синеоко момиче."

Кристина споделя, че изобщо не е искала да бъде слаба, а да се радва на извивките на тялото си.

По време на едно от своите турнета тя качва доста килограми и предизвиква ужас у продуцентите си, които се изплашили, че в този си вид никой няма да я хареса и да купи албума ѝ.

Затова певицата е била подложена на моментална диета, за да се върне в старата си форма.

За този период от живота си Агилера споделя, че е била млада и наивна, но сега е решила да прави това, което намери за добре. Когато е започнала работа по новия си албум, певицата заявила на продуцентите си:

"Ще работите с дебелана! Свикнете с тази мисъл."

След това добавя, че често мениджърите и всички останали забравят, че все пак това тяло е нейно и тя може сама да прецени какво да прави с него.

"Понякога трябва да им се напомни, че това е моето си тяло и то не участва в търговията."

Истината е, че редица знаменитости в шоубизнеса са принудени сериозно да се съобразяват с визията си и да изглеждат така, както техните продуценти мислят, че ще е най-добре за бизнеса.

Проблемът с теглото се превърна в истинско мъчение и за Айшвария Рай, която след раждането на първото си дете решила да не бърза с отслабването. Всички от родната ѝ Индия я обвиниха, че с тези килограми излага страната си и трябва да се вземе в ръце. (припомнете си повече от тази история тук)

Риана също беше споделила преди време, че е била много нещастна в началото на кариерата си, когато не е можела сама дори да избере цвета на червилото си.

Имало е хора, които е трябвало да създадат визията ѝ.

Сега певицата е поела нещата в свои ръце и изглежда така, както иска, без да се съобразява дали новият цвят на косата ѝ ще се хареса и ще ѝ помогне да вдигне продажбата на албума ѝ.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти