Отвара за високо либидо от бабини зъби

Биоактивният компонент на това лечебно растение насърчава производството на лутенизиращ хормон. Това се отразява на хормоналния баланс в организма на потребителя.

При мъжа се повишават тестостероновите нива, от което следва засилване на потентността, удължаване на ерекцията, подобрено качество на половия акт.

Ако билковият продукт от бабини зъби се употребява от жена, растат стойностите на естрогена и последицата е повишеното либидо.

Положителни ефекти

Положителните ефекти от приема на продукти с бабини зъби засягат мигрена и невралгии, бронхити, коклюш, спазми на жлъчните пътища, възпаления на половите органи.

Отвара от бабини зъби

Билковата отвара от бабини зъби, която ще получите, помага също при хипертония, шипове, болки в ставите с възпаление и съдейства при зарастването на рани.

Ето как се приготвя: пет супени лъжици от билката се варят един час в литър вода на слаб огън. След като отдръпнем съда от огъня, доливаме течността отново до литър.

Оставяме да престои 24 часа и прецеждаме през филтърна хартия – това е важно, защото билката е с иглички и през цедка част от тях могат да попаднат в готовата отвара.

Първи ден – по 3 супени лъжици три пъти на ден след ядене, а за болен стомах – преди това. Втори ден – три пъти по 4 лъжици. Трети ден – три пъти по 5 лъжици и така се продължава, докато отварата свърши.

Още полезни статии, които да прочетете:

Глухарчето - билка за здраве и красота

Цикория - тайната на перфектното тяло

Да пречистим тялото си с дафинов лист

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти