Най-добрите фреш барове за истинско лятно настроение

От броени дни е лято, а с най-слънчевия сезон идват се приготвяме и за най-високи температури.

За съжаление, не всички от нас могат да прекарат цялото си лято в отпуска, затова Алекс от Urban Life ви дава няколко свежи идеи как да се разхладите в жегите.

Както знаете, за оцеляването в горещото време е необходимо приемането на много течности. Затова и първото предложение на Алекс от Urban Life e свързано с напитките.

Той съветва да опитате различни видове фрешове, като пробвате да съчетавате и плодове, и зеленчуци в нестандарни комбинации. Неговият любим фреш е „малиново изкушение“.

Друга интересна и нетипична комбинация е също фреш от ябълка, магданоз и джинджифил. Добро решение за дните с жарко слънце са лимонадите, а в София има доста места, на които може да опитате домашно приготвена лимонада с пресни подправки.

През горещите дни нямаме много апетит, затова готино предложение за хапване са студените свежи салати със сезонни зеленчуци и лек дресинг.

А ако сте любители на сладките неща, определено трябва да опитате плодови закуски. В тях има всичко, от което се нуждае организма, и то без да предизвикват подуване. Алекс от Urban Life препоръчва да пробвате подобно сладко изкушение с ягоди, банан, мюсли, цедено мляко и парченца шоколад.

За да разберете още готини идеи, с които да освежите лятото си, гледайте новия епизод на Urban Life.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти