Бабината диета, която топи мазнините без гладуване

баба храна сладолед
Снимка: iStock

Бабите ни винаги са знаели какви ли не рецепти и трикове за красота, които са натурални и здравословни, което винаги е било тяхното предимство. Те винаги имат всичко необходимо в хладилника, шкафа или мазето и умеят да забъркват почти вълшебни мехлеми и маски. Ето защо не е никак учудващо, че бабите си имат и любима диета или по-скоро режим на хранене, който се е предавал от уста на уста през годините.

Типично за бабите, той не включва пълно лишаване от някои храни и гладуване, а залага на чистите храни и редовното хапване, но на по-малки порции.

Тази диета има исторически корени. Бабината диета се практикува в продължение на не едно десетилетие от жените по света, тъй като резултатите ѝ са наистина страхотни: около четири килограма може да напуснат безопасно тялото ви в рамките на една седмица. Основното предимство на тази диета е, че е едноседмичен курс, а по ваше желание и нужда може да се повтори две седмици по-късно.

Тази диета като цяло е безопасна, но все пак винаги трябва да се съобразявате със здравословното ви и емоционално състояние преди да пристъпвате към каквито и да е по-различни режими на хранене. Както е добре да се консултирате и със специалисти.

Вижте какво включва диетата ТУК >>>

Бабината диета, която топи мазнините без гладуване

Дневният ви  режим при спазване на бабината диета трябва да е следният:

– Спане не е по-малко от 8 часа на ден;

– Първата закуска трябва да бъде не по-късно от 30 минути след събуждане, за да затоплите стомаха и да премахнете възможните спазми от глад, който неминуемо ще се появят;

– През деня се пият кисел лимонов сок или чиста вода, ако пиете лимонов сок, не забравяйте след това незабавно да измиете устата си и зъбите със сода за хляб. Лимоновият сок разваля емайлът на зъбите. 

– Избягвайте всевъзможните силни преживявания, стрес, скандали, разправии, любовни трепети  и т.н. Също така не са желателни и активните физически усилия и упражнения.

Към пълния режим по хранения:

Бабината диета, която топи мазнините без гладуване

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти