„Животът е такъв, какъвто сам решиш да го изживееш“ – историята в рисунки на едно семейство, което живее със синдрома на Даун

В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. – „Живот със Синдром на Даун“, разказват своята история в рисунки.

В клипа разбираме какво се е случило с варненското семейство след раждането на дъщеря им Микаела, която е със синдром на Даун, и какво е провокирало учредяването на фондацията „Живот със Синдром на Даун“.

Силви и Краси показват, че „Животът може да е такъв, какъвто сам решиш, да го изживееш“, и как въпреки трудните ситуации човек не може да бездейства. Родителите решават да се борят не само за по-доброто бъдеще на своята дъщеря, но и за промяна в отношението, нагласите и предразсъдъците към всички хора със синдром на Даун.

Всичко това се случва благодарение на силното начало и шанса, който получават от ПРОМЯНАТА, както и на подкрепата на хиляди хора, близо 80 000 от които са и вече техни последователи в социалните мрежи.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 90 000 деца и младежи от цялата страна.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти