„Ох, на мама! Stories” - поредицата, която всяка майка трябва да гледа

Новият уебсайт за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама!, разработен съвместно с лекари, специалисти и цели екипи от избрани болници, представя видео поредица с водещ Михаела Павлова. 

„Ох, на мама! Stories” са епизоди за родителство, които започват на 9 юни, а аз имам честта да бъда водеща. Срещам се с едни от най-известните личности в България, които са родители – разказват ми за най-трудните и за най-щастливите моменти, през които са преминали”, разказва Павлова, която наскоро също стана майка.

Сред първите популярни личности в „Ох, на мама! Stories” са Джулиана Гани, Наталия Кобилкина и Мона Гочев. „Получиха се много естествени и интересни интервюта”, казва водещата.

„Епизодите са много интересни, защото виждаме една много различна страна на тези хора. Те ще се излъчват във Vbox7.com и в сайта ohnamama.bg. Сайтът е изключително полезен, тъй като предоставя любопитна информация от медицински специалисти, като се започне от зачеване, минава се през бременност, раждане и последвалото отглеждане на дете. За мен самата беше много полезно, защото има информация по месеци как се развива самото детенце”, признава Михаела.

Според Михаела най-ценният съвет, който може да получи една бъдеща майка, е да бъде спокойна. Нейният опит и наблюдения показват, че така се раждат спокойни и будни деца.

ох на мама
Снимка: ohnamama.bg

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Фейсбук и Инстаграм

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти