Пангасиус с пармезан

Готов само за 10 минути

Пангасиус с пармезан
Снимка: Бон Апети
0 от общо 0 гласа

Необходими продукти за 2 порции:

2 филета от риба пангасиус
1/2 чаша настърган пармезан
50 г краве масло
сокът от 1/2 лимон
2 щипки сух босилек
2 щипки лук на прах
1 щипка семена от копър
сол и черен пипер на вкус
олио за намазване на тавата

Начин на приготвяне:

1. Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Слагат се в намазнена тава и се пекат в предварително загрят грил на 240 градуса, на най-горното ниво около 2–3 минути от всяка страна.
2. Маслото се разтопява и се смесва с босилека, лука, семето от копър, сока от лимона и пармезана.
3. След като рибата е обърната, се намазва с получената смес. Връща се във фурната да се запече до златисто.

Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!

Други рецепти с риба:

Макарони с риба тон
Банички с риба тон
Как се пържи дребна риба
Съвети за пазаруване на риба
6+1 причини да ядете риба

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква зимнина ще правите това лято?

Абонамент