Ева Пармакова представя любимата си паста

Семпла и много вкусна

0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

250 г паста по избор
1 глава стар лук
5-6 скилидки чесън
400 г чери домати
100 мл зехтин
1 с.л. кафява захар
100 гр. пармезан
сол и черен пипер на вкус
1 връзка пресен босилек

Специален гост в новия епизод на кулинарната уеб поредица „Хапка“ е финалистката в последния сезон на “X Factor” и една от младите надежди на родната поп сцена – чаровната и талантлива Ева Пармакова.

„Научих тази рецепта докато бях на почивка в Италия с моите родители. Влязохме в едно много кокетно ресторантче, а аз бях толкова гладна, че казах на готвача просто да ми приготви по негов избор най-бързата и вкусна паста. Тогава той ми приготви именно тази паста с босилек, домати и пармезан - толкова семпла и уникално вкусна!“, разказва тя.

Пастата се сварява в подсолена вода. Лукът и чесънът се нарязват и запържват в зехтин.

Когато порозовеят, към тях се прибавят разполовените домати и стръкчета босилек.

Щом намалят част от обема си се подправят с малко сол и захар.

Пасата се сервира със соса, свеж босилек и настърган пармезан.

Прочетете още по темата:

Вкусна паста с маслини и червено песто
Мусака от макарони
Свежа салата с макарони
Паста с тиквичка и пармезан
Как да си направим прясна паста?

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти