Бадемов хляб без глутен

Лесен и вкусен

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

110 г бадемово брашно (обезмаслено)
60 г краве масло (със стайна температура)
6 яйца
4 ч. л. бакпулвер
1/4 ч. л. крем от тартар
1 щипка сол 

Начин на приготвяне:

Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват на сняг с щипка сол и крема от тартар. 

Жълтъците се смесват с маслото, бакпулвера и брашното. Разбъркват се до хомогенизиране. 

Постепенно се прибавят белтъците, като се разбърква внимателно. 

Сместа се сипва в намазана с масло форма терин.

Пече се 30 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Други рецепти:

Да замесиш любов
Как да направим питка
Орехова питка
Бърза питка със сирене
Содена питка за Бъдни вечер
Орехова питка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти