Свинско с мед. Защо не?

Лесна рецепта на тиган

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

400 гр. свински флейки
400 гр. моркови
2 с. л. мед
мента
сол
черен пипер
зехтин

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на лентички и го овкусете с мента, черен пипер, зехтин и мед.

Оставете го да постои в хладилника за 20-30 минути, за да поеме ароматите.

Нарежете морковите на тънки лентички и поръсете зеленчуковите с черен пипер и зехтин. Запържете в тиган, добавете лъжица мед и изчакайте да се карамелизират.

В същия тиган запържете и месото. Преди да сервирате поръсете с прясна мента.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Спагети със свинско месо
Пълнени камби със свинско
Печено свинско каре с маково семе
Свинско с фъстъци за 20 минути

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти