Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки

жена
Снимка: iStock

Най-голямата грешка, която можем да допуснем в любовта, е да възприемем партньора ни като център на вселената. Няма по-привлекателен човек от този, който живее пълноценен и щастлив живот. Преди да продължиш да четеш, ако усещаш как интересът на мъжа до теб отслабва, бъди наясно, че трябва да промениш поведението си не заради него, а заради самата себе си. 

Щом тази ситуация те измъчва, вероятно имаш проблем със собствената си самооценка. Истината е, че самоувереността привлича мъжете като магнит. Не спирай да работиш върху себе си и да си повтаряш колко невероятна жена си. Един ден наистина ще започнеш да вярваш в това и така ще убедиш и околните.

Виж в галерията ни как да се справиш с мъжкото равнодушие. Разбира се, там няма да намериш съвети като „бъди активна в социалните мрежи“, чийто срок на годност е минал още в гимназиалните ни години.

И, не на последно място, замисли се дали си струва да се бориш интереса на мъж, който прави крачка назад всеки път, когато не си в добро настроение или не откликваш на ентусиазма му.

Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти