Киш с риба тон, праз и тиква

Една по-необичайна, но много вкусна рецепта

Киш с риба тон, праз и тиква Пусни видео Видео: www.cooktime.tv
1 от общо 1 гласа

Необходими продукти за 6 порции:
1 лист бутер тесто
100 г тиква, нарязана на кубчета и изпечена
1 стрък праз 
2 с.л. зехтин 
2-3 с.л. замразен грах 
250 г риба тон от консерва 
4 яйца 
150 г заквасена сметана
зелен пипер

За гарнитура:
листа зелена салата
червено зеле
чери домати
сол
зехтин
светъл оцет

Начин на приготвяне:
Изрежете тестото на кръг по формата на тавата, като оставяте по 2 см рамка от всички страни. Застелете дъното и стените на тавата, надупчете го с вилица, за да не се надува. Запечете в предварително загрята на 180 С за 10 мин.

Запечете праза на сух тиган, налейте зехтина. Задушете до омекване. Добавете изпечената тиква и граха. Овкусете със сол и зелен пипер.

Разбийте яйцата със сметаната. Разнесете рибата върху запеченото тесто. Отгоре изсипете зеленчуците на равномерен пласт. Залейте с яйчената смес. Върнете във фурната за 30 мин.

Сервирайте със салата.

Още интересни рецепти можете да видите и на www.cooktime.tv.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти