Бъркани яйца за всеки сезон

Рецепта с малко продукти

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

150 гр. гъби
50 гр. маслини
2 с. л. масло
3 яйца
сол
червен пипер
магданоз

Начин на приготвяне:

Нарежете маслините и гъбите на равномерни филийки.

Разтопете маслото в тиган и задушете гъбите в него.

Междувременно разбийте яйцата в купа и добавете сол и червен пипер.

Когато гъбите поомекнат, прибавете и маслините в тигана, последвани от яйцата.

Бъркайте до готовност. Котлонът не трябва да е прекалено силен.

Сервирате с нарязан магданоз.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Омлет – яйца и въображение
Апетитен омлет
Мини омлетчета за закуска
Омлет със сьомга
Здравословен омлет

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти