Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията

Домашните любимци носят подценявани ползи за здравето на стопанина си, грижат се за психологическото му благополучие и дори се смята, че удължават живота.

Снабдяването с такова съкровище трябва да бъде плод на добре обмислено житейско решение, а не просто избор на най-сладкото животинче в зоомагазина или заради възможността да се похвалите в социалните мрежи. Необходимо е да се информирате предварително какви грижи трябва да полагате за него и дали можете да осигурите оптималните условия за живот, които се изискват за неговото отглеждане. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Rexie 🐱 Photo by: @rexiecat Follow @Pup for more 🐕

A post shared by Pets / animals (@pet) on

Eстествено, нямаме предвид само битовите ангажименти. Изборът на домашно животинче трябва да подхожда на характера ви, да е огледало на собствената ви душевност, за да осъществите пълноценна връзка стопанин-любимец. Тук астрологията идва на помощ, за да реши проблема и да изкорени дори най-малката частица колебание от съзнанието ви.  

Ако сте твърдо решили да се сдобиете с нов малък спътник в живота, но все още се чудите какъв да бъде той, ето какво може да ви каже астрологията за вашата идентичност и предпочитания.

Вижте в нашата галерия какъв домашен любимец ви подхожда най-много.

Към галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти