Плейлистът на Edna (№5): Златните момичета получават песен, Том Харди - отрова, а Джена Дюан се среща с медиум

Том Харди
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Понеделик вечер е време на новия Плейлист на Edna, в който ви показваме всичко, що се движи на екрана, заслужило вниманието ни през последната седмица.

МУЗИКА

Електропоп завръщане

Славните дни на шведската поп звезда ушевидно не са минали – тя се завръща с нов сингъл от предстоящия си албум, който очакваме до края на 2018. От последния ѝ минаха осем години, но подобно на “Dancing On My Own”, и в “Missing You” 39-годишната певица от Стокхолм превръща болката в триумф.

Право в чувствата на Дрейк

Гузното ни лятно удоволствие вече си има и клип. Ако не сте били в пълно информационно затъмнение през последния месец и половина, то трябва да сте чували за предизвикателството „Кики“, родено от песента на Дрейк “In My Feelings”, което завладя социалните мрежи. Затова и когато идва време за видео към парчето, няма как канадецът да не се възползва от феномена. В клипа участва комикът Шиги, от когото тръгна предизвикателството с танците на фона на “In My Feelings”, само че тук той е невинен асистент, а всичко около „Кики“ се оказва просто лош сън…или поне докато дойдат финалните надписи на 8-минутното видео.

Нека да е злато

Световното първенство по художествена гимнастика си заслужава световен хит – Deep Zone Project ни го дават, и то без да забравят български фолклорен елемент в него. Самата Илиана Раева кани музикантите да запишат химна, чийто текст пише Рейчъл Роу. Във видеото на “Golden Girls” участват гимнастички и фенове от цял свят, обединени от любовта си към спорта, която ще завладее света между 10 и 16 септември.


КИНО И ТЕЛЕВИЗИЯ

Мистерия за маниаци

Завесата на новия минисериал на Netflix – “Maniac”, е повдигната, а там виждаме Ема Стоун и Джона Хил, приличащи на участници в клиничен експеримент. Двамата са облечени в униформи насред стерилно помещение, а анонимен глас ги успокоява, че „умът може да бъде разгадан“. Тийзърът разкрива предимно настроението, което да очакваме в черната комедия на Кари Фукунага, където от 21 септември ще видим още Джъстин Теру и Сали Фийлд.

Том Харди е отрова

Ако сте фенове на Том Харди, едва ли ще ви се иска да пропуснете новата му главна роля. Във „Венъм“ той е журналист и попада на зла правителствена разработка – симбиот, който използва хора за гостоприемници. Когато Еди Брок се заразява с Венъм, се появява борба между него, паразита и света. Като бившата жена на журналиста ще видим Мишел Уилямс и то съвсем скоро – премиерата на филма по света и у нас е на 5 октомври.

Пълен напред към джунглата

Емили Блънт и Дуейн Джонсън са водещото дуо в новата продукция на „Дисни“ – “Jungle Cruise”. Това е и името на парка, където група посетители се губят и попадат в джунглата. Добрата химия между колегите си личи дори от тази една минута, в която двамата ни представят лентата и макар да се правят, че не се понасят, по сценарий им предстои да се влюбят. Дали Блънт и Джонсън ще бъдат добри, колкото класическите тандеми, за които говорят, ще видим чак следващата есен.

ОЩЕ

Джена Дюан и сродната ѝ душа

Най-голямата изненада в живота си, както актрисата сама казва, е срещата ѝ с медиума Томас Джон, организирана от „Късното късно шоу“ на Джеймс Кордън. Джон има собствено предаване, в което извършва сеанси, докато превозва хора – представете си караоке рубриката в колата на Кордън, но не с песни, а видения от отвъдното. Освен да познае всичко за предците на Джена Дюан, медиумът ѝ предава и послание – тя се радва на подкрепа за решенията си, а сродната душа невинаги е равно на любовен партньор (тоест, да не съжалява за Чанинг?). Може ли и ние?

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти