Тъмната тайна на магазините: как ни карат да харчим повече пари и то без да го осъзнаваме

Убедени сме, че ще се разпознаете в тази картинка. Разхождате се между щандовете в магазина с ясната представа колко пари сте склонни да изхарчите там. Когато стигнете до касата обаче, се чудите какво се е случило, защото портмонето ви изведнъж се оказва много по-леко отколкото беше само преди малко. Спокойно, не сте сами. Вие просто сте поредната заблудена жертва на триковете, които големите търговски вериги прилагат върху вас, за да изцедят максимално финансовите ви запаси. 

Вместо да се ядосвате, да се самообвинявате и да проклинате кварталния супермаркет, научете се да разпознавате малките хитринки, с които магазините се опитват да ви подхлъзнат. Все пак човек често забравя да държи отговорен себе си за собствените си грешки, като това може да се приложи не само в отношенията търговец-потребител. Целта на всеки търговец винаги ще бъде да печели повече, но ваша грижа е да харчите парите си осъзнато. 

Ако се научите наистина да цените спечелените си с труд пари, ще внимавате къде и как ги харчите. А това е особено нужно във времена, в които 50 лева се превърнаха в новите 20 лева, нали?

Запознайте се с тъмните тайни на магазините, които те никога не биха искали вие да научите, и следващият път, когато отидете да пазарувате, ще останете изненадани от това, че можете да харчите много по-малко.

Тайните трикове на магазините, които ни карат да харчим повече пари

 

Прочети още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти