Трогателно писмо от една остаряваща майка до нейната дъщеря

Трогателно писмо от една остаряваща майка до дъщеря ѝ
Снимка: Thinkstock

Всички ще остареем някой ден, едни по-рано, други по-късно, но никога не бива да забравяме откъде сме тръгнали, кой ни е държал за ръка, когато сме правили първите си стъпки, кой е бил нашият най-голям фен, когато сме постигали успехи и кой е бърсал сълзите ни, когато сме срещали житейските си разочарования.

Днес ви предлагаме да прочетете едно трогващо майчино писмо, изпълнено с много истина и силни емоции.

Писмо до бъдещото ми Аз: “Скъпа, надявам се да си щастлива!”

****

Мое мило момиче,

в деня, когато видиш, че аз остарявам, моля те да бъдеш търпелива, но най-вече да разбереш какво става с майка ти. Ако докато говорим, аз повтарям едно и също за хиляден път, не ме прекъсвай, поправяйки ме: "каза същото преди минута ..."Само слушай, моля те.

Опитай се да си спомниш времето, когато ти беше малка и аз четях една и съща история всяка вечер, докато ти не заспиш.

Снимка: Thinkstock

Когато не искам да се къпя, не ми се сърди и не ме притеснявай. Помниш ли, когато ти беше малко момиченце и аз трябваше да тичам след теб с намирането на милион оправдания, само за да те накарам да влезеш в банята?

Когато видиш колко съм невежа, когато става дума за новите технологии, дай ми време да се науча и не ме гледай с укор. Помни скъпа, аз теб търпеливо те учих как да правиш много неща - как да ядеш правилно, как да се обличаш, как да си връзваш косата и как да се справяш с ежедневието и препятствията, които ти носи живота.

Писмото на една необвързана жена до всички момичета, които не желаят да се омъжват!

В деня, в който видиш, че аз остарявам, моля да бъдеш търпелива, но най-вече да опиташ да ме разбереш.

Снимка: Thinkstock

Ако понякога губя концентрация за това, което говоря, дай ми време да се сетя, ако не мога - не се нервирай, не бъди нетърпелива и арогантна. Само знай в сърцето си, че най-важното нещо за мен е да бъда тук, до теб.

И когато моите стари и уморени крака няма да ме движат бързо както преди, дай ръката си по същия начин, по който аз ти предлагах моята, когато ти за пръв път проходи. Когато тези дни дойдат, недей да се чувстваш тъжна, а просто бъди с мен, докато дойда до края на живота ми с любов.

Трогателно писмо до моята свекърва: “Благодаря ти!”

Аз винаги ще те ценя и ще бъда благодарна за подареното ни време и щастието, което споделяме заедно. С широка усмивка и огромна любов, която винаги имам за теб, просто искам да ти кажа - "Обичам те, моя скъпа дъще!"

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти