Опасната троица: трите зодии, с които Ванга не е искала да контактува

Баба Ванга е смятана за най-великата пророчица на хилядолетието. 

Тя е била силно сетивна жена, която възприема света по различен, може би дори по-добър, начин. 

Има хора, които вярват, че тя е част от висшата сила и знание. А ние можем само да ѝ благодарим, че сподели с нас всичко това. 

Години след смъртта ѝ изникват какви ли не факти около нейната персона - едни потвърдени, други не. Но винаги е интересно, когато се опитваме да надникнем малко повече зад интересната ѝ личност, обвита в мистерия.

Българската пророчица изпитвала страхопочитание от хора с определена аура и тя се стремяла да намали максимално контактите с тях. Голямо съвпадение се оказвал фактът, че всички тези хора били от едни и същи 3 зодии. Това твърдят източници, позовавайки се на хора, които са били на посещение при нея.

Тя казвала, че представителите на тези зодии имали особена енергия, която не й действала добре и затова опитвала да общува с тях колкото се може по-малко. Но това не означавало, че ги гонела. Просто Ванга имала навика да вика хората, събрали се пред дома й – някои пускала, други не, за да не я натоварват, допълнително. Това станало най-отчетливо в последните години на земния й път.

За представителите на три зодии Ванга казвала, че са под защитата на висши сили и трудно й се разкриват тайните им. Считала ги за потенциално опасни. Имали смесени сили, а често съчетавали ум с глупост и никой не знаел кое ще надделее, затова и не смеела много да се бърка в делата им. Но кои са въпросните три зодиакални знака?

Вижте ТУК >>>

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти