Китайският тест, който разкрива какво ви липсва и как да го върнете в живота си

тест с камъни
Снимка: iStock

Чувствали ли сте, че нещо ви липсва или нещо не е както преди, но не можете да си обясните какво точно ви тревожи? Е, както често ви убеждаваме с различни тестове за интуицията, подсъзнанието ви крие тайни, за които може да не подозирате.

Важно е обаче да си ги изясните, за да избегнете вътрешното неудовлетворение, което често може да трови живота и връзките ви с хората.

Според този тест с кристали, популярен в китайската медицина, всички ние сме привлечени и затова носим цветовете и камъните, чиито енергии по някакъв начин ни „липсват“. Вие вероятно не знаете кои точно са тези камъни, както и какви са техните магически сили. Затова и трябва да изберете един от тях, без да се замисляте особено, и да се оставите на интуицията си:

тест с камъни
Снимка: iStock

Тези 6 отличителни скъпоценни камъка излъчват различна космическа енергия, като ни помагат да се адаптираме към определени обстоятелства. Ето кой е камъкът, който избрахте, какво разкрива той за това, което ви липсва в момента, и какво да направите, за да го върнете в живота си:

Ето какво ви липсва в момента и как да си го върнете:

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти