Двете магически думи, които променят живота ни до неузнаваемост

жена секси лято
Снимка: Istock

Тези думи не са „благодаря“ и „моля“, както ни учеха в детството. Тези думи са „достатъчно“ и „достоен“.

Започнете с „достатъчно“.

Защо ние страдаме в живота? Винаги ни липсва нещо. Нямаме достатъчно пари, нямаме достатъчно любов, достатъчно внимание, достатъчно самочувствие и т.н.

Какво би се получило, ако вместо да зацикляме върху липсата – да започнем да мислим за излишък? В края на краищата Вселената, Бог или живота ни дават това, за което мислим най-много през деня!

Опитайте се да си кажете: „Аз имам достатъчно любов!“ Какво чувствате, когато казвате това? Най-вероятно радостта започва да се покачва и вие щастливо казвате още нещо: „Имам достатъчно пари!“

Имам достатъчно здраве! Имам достатъчно щастие! Имам достатъчно радост! Можете да играете с тези изрази както си искате.

Имам достатъчно свободно място на пътя (за шофьори)! Имам достатъчно красота, за да бъда уверен! Имам достатъчно творческа енергия! Имам достатъчно самоконтрол и увереност в своята изключителност!

Играйте с тези думи, както си искате! Бъдете деца и чувствайте, че наистина имате всичко в излишък.

жена
Снимка: iStock

След като се сетите за нещо – просто не забравяйте думата и я прилагайте според ситуацията. Измислете с тази дума прекрасно твърдение и го повтаряйте или окачете да виси на видно място.

Недостиг – това не е за вас! Имате всичко в излишък!

Тази идея е от книгата на Доналд Уолш – „Разговори с Бога“, в която се обсъжда идеята за илюзорната природа на нашия свят и за такива илюзии като недостиг.

Така стигаме до втората дума – „достоен“. По същия начин сеа се повтаря: Аз съм достоен за любов! Аз съм достоен за пари! Аз съм достоен за удоволствие, нежност и обич! Аз съм достоен за любимия и обичащ ме човек! Аз заслужавам всичко най-хубаво в живота!

Повтаряйте, докато повярвате в това - и след това започват чудесата.

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти