Изпълнете този ритуал по новолуние, за да сбъднете желанията си

новолуние
Снимка: Pexels

Новолунието е моментът, в който можем да помислим върху целите си и да си поставим нови начала. За разлика от пълнолунието, с чиято енергия се пречистваме и се освобождаваме от това, което не ни служи, новолунната сила можем да насочим към това да заявим нова връзка, работа, повишение, пътуване и възможностите, които искаме да имаме пред Вселената.

На 25 октомври в 13:48 настъпва новолуние в Скорпион и е добре да се подготвим, ако искаме да се възползваме от неговата енергия. Прочетете повече за него тук. 

Всичките ни желания получават мощен тласък напред при новолуние. Подобно на морските вълни, луната е отпуснала юздите ни и сега е време да помечтаем, преди да превърнем увеличаващия се месец в колесница.

Можете да намерите или сами да съставите собствен ритуал, нищо не е задължително. Единственото, което трябва да имате предвид е, че намеренията ви трябва да бъдат бистри в съзнанието ви и много конкретни. Ако все пак не сте сигурни как да процедирате, продължете в галерията за нашия новолунен ритуал.

Този новолунен ритуал помага да осъществите желанията и целите си

Ако се интересувате от и това как би изглеждал ритуал при пълнолуние, можете да прочетете ТУК.

Този пълнолунен ритуал ще ви освободи от това, което ви дърпа назад

 

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти