5 думи пароли за постигане на всяка цел!

жена лято
Снимка: iStock

Силата на думите е чиста магия, те са ключове към подсъзнанието. Паролите могат да ви доближат до мечтата ви и да ви помогнат да постигнете целите си.

Има особени думи, които могат да подобрят живота ви, да го направят по-лесен и по-щастлив. Те помагат на положителните мисли да надделеят над негативните. В биоенергетиката има пет думи – пароли, чието произнасяне ще помогне да се постигнат просперитет, късмет и успех в живота, истинска любов, неограничено щастие. Когато става дума за такива думи, е важно да се спазват определени правила.

Правила за работа с думите – пароли

Призивът към подсъзнанието винаги трябва да започва с думата ЗАЕДНО. Тази дума свързва съзнанието с подсъзнанието  за постигане на целите. Последната дума в тази свързаност е думата СЕГА. Тя ускорява приближаването на желаното събитие. Даваме примери, за да разберете как работи.

Представете си, че сте много обидени, вътре във вас всичко кипи от гняв и разочарование. Не можете просто така  да вземете и да пуснете негативната ситуация: съзнанието постоянно фокусира вниманието ви върху нея. Разбира се, разбирате, че е необходимо да я пуснете, но емоциите стигат до самото ви гърло.

В случая, когато е необходимо бързо да се постигнат поставените цели (в нашия случай – да се освободим от ситуацията, която ни тормози), биоенергетиката препоръчва да се призоват за помощ ефективни думи-пароли.

Трябва да изградите следната фраза: „ЗАЕДНО ПУСНИ СЕГА“. Фразата се повтаря, докато не ви оставят гневът и негодуванието. Не забравяйте, че първа винаги е думата ЗАЕДНО, последвана от думата-парола, изисквана в дадена ситуация, и в края – СЕГА.

Ето кои са най-ефективните думи-пароли:

Думи-пароли, с които ще постигнете целите си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти