Ако не вярвате в прераждането, прочетете историята на тези сестри

близначки
Снимка: Unsplash

Прераждането е тема, която понякога подмятаме в разговор и много хора се отнасят скептично към идеята. Много следователи са търсили и продължават да тръсят истината.

Сестрите Полок са английските момичета, които биват посочвани като доказателство, че прераждането съществува.

Историята на близнаците

Джон и Флорънс Полок живеят щастливо и спокойно в град Хексам, Англия. Те имат две дъщери, Джоана, на 11 години и Жаклин, на 6. На 5 май 1957 г.  се случва ужасна трагедия в иначе спокойния град. Двете деца са блъснати и убити на място от автомобил по пътя си към църквата.

Само година след нещастния инцидент Флорънс забременява и ражда близнаци, които кръщава Джилиън и Дженифър. Те са еднояйчни близнаци, но имат различни рождени белези. Също така Дженифър имала родилен белег на челото на същото място, на което и мъртвата ѝ сестра Жаклин.

Джон и Флорънс забелязали и други знаци, свързани с начина на поведение на момичетата. Семейството се преместило в Уайтли Бей, когато момичетата били още малки. След четири години се връщат в Хексхам и тогава Дженифър и Джилиън започват да посочват забележителности, които Жаклин и Джоана познавали.

Те също започнали да искат от родителите си играчки, които преди са принадлежали на покойните им сестри. Изпитвали чиста паника, когато се приближавали автомобили и дори сънували един и същ кошмар - че са прегазени от кола. Но след като навършват пет годишна възраст, изчезват всичките спомени и кошмари, които дотогава са имали.

Съществува ли прераждането?

Странно е, че някои деца имат спомени, които не можем да определим като собствени за тях. Сестрите Полок са само един от многото примери, които звучат като случаи на прераждане. Например, Джеймс Лейнингер (роден 1998г.), който сънува кошмари за самолетни катастрофи, когато е на две. Също разказва на родителите си всичко за самолетите от Втората световна война. В книгата „Soul Survivor: Прераждането на боен пилот от Втората световна война“  историята на Джеймс Линингер и неговата невероятна мания за самолети е описана и може да се каже, че е също един от най-известните примери за възможно прераждане.

Идеята за прераждане също дава утеха за хората, които са загубили близките си и подобни истории поддържат вярата, че може би не всичко е загубено.

Децата, които помнят предишните си животи

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти