Какво знаем досега за „Лъжите в нас“ – премиерният сериал на NOVA, за който нямаме търпение

„Лъжите в нас“ e новият български сериал, който ще можем да гледаме през пролетния сезон на NOVA. Eто какво знаем за продукцията до момента.

Премиерна дата

„Лъжите в нас“ започва тази вечер, 22 февруари, от 20:00 часа по NOVA, а останалите му епизоди ще се излъчват от вторник до петък в същия час.

Вижте в галерията тук снимки зад кадър, които актьорите от сериала споделиха в Instagram >>>

Сюжет

От NOVA обещават многопластов сюжет с паралел между минало и настояще, като в сериала ще видим „контрастната и драматична история на една фамилия, живееща между тъмната и светлата страна на живота“. Очаква ни „висок продукционен стандарт, ярки образи и сюжетни обрати“. За „Лъжите в нас“ научаваме още, че „ще засегне темите за семейните ценности, житейските изпитания, грешките и тайните, цената на успеха, споделената и несподелена любов и последствията от съдбоносните решения.“

„Какво се случва, когато от действията ни зависят човешки животи и на какво сме готови, за да постигнем целта си?“

„Историята е за един човек, дълго време извършвал грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и успех, но цената е платена от всички хора около него“, споделя за „Здравей, България“ по NOVA режисьорът на сериала Павел Веснаков. „Става въпрос за близките, семейството, приятелите му и идва моментът, в който цената трябва да бъде платена. Това е моментът за равносметка. От режисьорска гледна точка е много интересно, че имам възможност за нов подход в начина на разказване. Историята е много визуална, красива и дълбока. Има нещо различно от ежедневието и бита на хората и ще се опитаме да се вгледаме в дълбоката душевност на героите, за които разказваме.“

Продуцентът на „Лъжите в нас“ Евтим Милошев разказва: „Опитваме се да направим нещо ново и различно. Да разкрием по различен начин човешката природа. Темата, която винаги ни е занимавала, е да покажем, че човек трябва да е отговорен за постъпките си в живота. Фокусираме се в едно семейство, адекватно към времето и пространството, в което живеем в момента. Начинът, по който прави бизнес, цената, която плаща за това нещо, тайните в миналото, за които идва време да се плати сметката натрупана през годините.“

Лъжите в нас сериал NOVA
Снимка: Кирил Станоев

Актьори и герои

Емил Марков влиза в ролята на Константин Шейтанов - богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива, готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. „Преминал е успешно през т. нар. преход, за който говорим, че уж сега вече е свършил. Заварваме го в настоящето с много проблеми, тайни и лъжи в цялата му биография“, разказва повече за героя си актьорът Емил Марков за NOVA и допълва: „Историята е малко камерна и затворена във взаимоотношенията в едно семейство и техния приятелски кръг“.

Природно бедствие, предизвикано от незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и семейството на Контантин в навечерието на сватбата на неговата дъщеря Рая и издигащия се в компанията Сава.

Лъжите в нас сериал NOVA
Снимка: Кирил Станоев

В ролята на младоженците влизат съответно Радина Думанян и Орлин Павлов, а сред останалите добре познати български актьори в екипа са: Диана Димитрова, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други. Те ще влязат в образите на харизматичните личности от фамилия Шейтанови и най-близкото им обкръжение.

Вижте в галерията тук снимки зад кадър, които актьорите от сериала споделиха в Инстаграм >>>

„Персонажът ми е много различен от това, което зрителите са виждали“, споделя за своя образ Диана Димитрова. „Героинята ми е дива, необуздана и предстоят много интересни сюжетни връзки с нея. Имам много общи черти с героинята ми Ирина“, разказа още актрисата за „Здравей, България“.

Вижте какво сподели още тя за сериала в ефира на „Събуди се“ ► Диана Димитрова за „Лъжите в нас”: „Зрителите ще бъдат много изненадани да ме видят такава“

Екип

Зад сериала стои Dream Team Group, чието дело са хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“. „Това е един преди всичко авторски сериал. Това означава, че в максимална степен засяга психологията, бита и ежедневието на нас българите“ заяви в репортаж за NOVA продуцентът Евтим Милошев. „Историята започва назад в миналото, но засяга т.нар. преход“, сподели още той.

„Искам да споделя със зрителите да очакват един различен проект – различен във визията, сюжета, в начина по който се играе, по който се снима и разказва“, обобщава продуцентът.

„Лъжите в нас“ е по идея на Христина Апостолова. Главни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, главни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, а Павел Г. Веснаков е режисьор и креативен продуцент.

„Актьорите са добре познати и обичани от публиката. Те са изключително отдадени“, сподели Веснаков пред NOVA и допълни: „Лесно се работи с такъв тип актьори, защото са готови да преоткриват себе си. Готови са на крайности и да дадат нещо от себе си, в името на проекта“. За „Здравей, България“ режисьорът сподели още: „Гарантирам ви, че това е едно голямо творческо предизвикателство, както за мен, така и за актьорите  и целия екип. Опитваме се да направим нещо, което не сме правили досега и да надградим опита, който сме натрупали. Ще предложим на публиката максимално вълнуваща, емоционална и изненадваща история.“

Актуална информация за „Лъжите в нас“ може да откриете в официалните канали на сериала във Facebook и Instagram.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти