Ако сънувате покоен близък: 7 знака, че той опитва да се свърже с вас и какво може да означават

сън сюрреалистично мистично
Снимка: iStock

Възможно ли е някой ваш починал близък да се свързва с вас чрез сънища?            

Когато сънуваме, получаваме достъп до подсъзнанието и несъзнателните състояния на мозъка си. Свързваме се с други нива на памет и емоции, различни от тези, които имаме по време на будните часове. Понякога сънят е точно това - спомен, който сме имали за починалия любим човек, обясняват от сайта The Power of Positivity.

Но е възможно и сънищата да представляват понякога посещение от любим човек. Повече от половината американци например вярват в живота след смъртта, а мнозина смятат още, че починалите могат да се свържат с нас след смъртта си.

Когато загубим близък, преминаваме през процес на скърбене, който може да отнеме седмици, месеци или години. Често чувството за загуба не отминава напълно.

Сънищата с участието на покойни любими хора се възприемат като здравословна част от процеса на скърбене. Сънувайки починал близък, за кратко време изпитваме по-малко болка от загубата му и чувстваме сякаш той не си е отишъл завинаги.

Ако сънувате покоен близък, ето 7 признака, че покоен любим човек се опитва да се свърже с вас, събрани от сайта The Power of Positivity. Вижте ги в галерията тук:

7 признака, че покоен близък се свързва с вас в съня ви

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти