Хари отпътува за Лондон, Меган остава в Калифорния

Вчера, на 5 февруари, стана ясно, че крал Чарлз е диагностициран с форма на рак и според изявление на двореца кралят е започнал "редовно лечение". Принц Уилям, който е първият в линията за наследяване на трона, вече е поел повече отговорности, след като баща му потърси лечение за уголемена простата миналия месец, а съпругата му - принцеса Кейт, отложи появата си на кралски събития до Великден поради възстановяване от коремна операция. Къде обаче е брат му? 

Принц Хари днес лети за Лондон без Меган и децата, за да бъде до баща си. Кралят се е свързал лично със синовете си, за да им съобщи диагнозата си, преди тя да бъде обявена от Бъкингамския дворец, съобщава DailyMail. 

Не се знае дали ще види брат си принц Уилям или принцесата на Уелс, която се възстановява от тежка коремна операция, но всички великобританци се надяват, че пътуването на Хари в последния момент може да сближи семейството. 

Последният път, когато принцът летя до Обединеното кралство беше през септември за наградите Well Child, където отседна в хотел. Предполага се, че херцогът е попитал дали може да остане в замъка Уиндзор, за да посети гроба на баба си, но му е било отказано. 

Източник, близък до Хари, разкри, че той е решил да дойде във Великобритания възможно най-скоро, за да бъде до баща си. Експерти твърдят, че бързането на Хари да отлети за Великобритания "показва сериозността" на състоянието на краля. 

Уилям също е в близък контакт с баща си, но никой от братята все още не е направил публично изявление.  

Посещението на Хари събуди надежди, че може да има известно размразяване на отношенията, които са нестабилни, откакто той и Меган емигрираха през 2020 г. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти