Предстоят много почивни дни: Ето кога няма да работим около Великден

жена куче
Снимка: Istock

Няма да лъжем, и ние вече си мислим за топлите пролетни дни, в които няма да работим заради струпването на празници. Все пак това ще бъде първата ни по-дълга почивка от коледните празници насам!

Първата за годината по-дълга почивка за работещите е за Великден, разбира се, който през 2019-та година се пада на 28 април. За празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април, включително. 

За сметка на това обаче, около 1 май - Ден на труда и на международната работническа солидарност, сряда, няма да има допълнителни почивни дни. Само срядата ще бъде почивна.

пролет кецове
Снимка: Istock

Така ще бъде и на Гергьовден - 6 май, Ден на храбростта и Българската армия, който се пада в понеделник. Но с уикенда преди празника, се събират 3 поредни почивни дни - 4,5 и 6 май.

Без допълнителни почивни дни ще преминат и празниците около 24 май (петък) - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Но там хубавото е, че заедно с уикенда отново се събират 3 поредни почивни дни  -24, 25 и 26 май.

пролет жена
Снимка: Istock

Следващата по-дълга почивка ще бъде чак около коледните празници. 24, 25 и 26 декември - Бъдни вечер и Рождество Христово, през 2019 г. са съответно вторник, сряда и четвъртък. Ще се почива три дни, но без допълнителни свободни дни.

Има я и опцията за сливането на великденските и майските празници по следния начин - започвате да си почивате от 26 април, пускате си отпуска на 30 април и 2-ри и 3-ти май и сте на работа чак на 7 май (вторник)!

Вижте нашите специални и супер изгодни ОФЕРТИ ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти