Предприемачи, милионер и риалити звезди се впускат в ,,Един за друг"

Още шест влюбени двойки стартираха своето вълнуващо приключение в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир - “Един за друг”. Във втория епизод за сезона на изпитание бяха поставени техните знания по география, управление на моторни и немоторни превозни средства и работата им в екип. Предизвикателството доведе до множество забавни моменти за зрителите, както и за водещите на формата - Емо Чолаков и Мария Игнатова.

В края на атрактивните пътешествия, Михаела и Венцислав от Перник триумфираха, преминавайки трасето без нито една грешка и завоюваха втория седмичен имунитет.

Най-бавно до своята крайна дестинация достигнаха Елизабет и Йордан, които компенсираха изоставането със страхотно чувство за хумор и самоирония.

Предпоследни, само на няколко минутки пред тях, се оказаха строителният предприемач Светослав и неговата съпруга Сияна, които изпитаха сериозни затруднения с карането на триколка и навигацията в зимни полеви условия.

Основна роля в днешния епизод изиграха и първите седем двойки в предаването, които допринесоха за доброто настроение на новодошлите. По своя идея участниците, които прекрачиха Вилата на любовта на 14-и февруари, поставяха новите си съквартиранти в различни екстремни ситуации, влизайки в ролята на помощен персонал, асистент-водещи и редактори.

Последни на полигона излязоха Ивана и Ивайло, които се запознават на кастинга на телевизионно риалити. Двойката иска да пребори стигмата, която тегне над двойките с по-голяма възрастова разлика, доказвайки, че истинската любов може да преодолее всичко по пътя си. Те завършиха на второ място в днешното класиране, само на крачка от победата.

Вижте в нашата галерия пълния списък с участниците в новия сезон на "Един за друг", както и допълнителна информация:

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Гости на водещата Денислава Велкова в подкаста “Един без друг” са поп-фолк звездата Роксана и финалистът от “Игри на волята” сезон 5 - Мартин Николов - Елвиса. Тримата заедно ще обсъдят новите шест двойки в “Един за друг”. Епизодът с тяхното участие вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube..

единбездруг
Снимка: NOVA

От следващата седмица епизодите на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Коя ще е първата елиминирана двойка? И как ще се спогодят новите съквартиранти във Вилата на любовта? Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в ефира.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти