Хващайте пуканките! Романтична и вълнуваща премиера тази вечер

Нямате планове за Свети Валентин? Сезон 5 на най-позитивното любовно риалити започва на Свети Валентин с премиерен епизод от 20:00 часа по NOVA.

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” ще посрещне седем нови двойки във Вилата на любовта. Премиерният епизод на риалити формата ще се излъчи тази вечер, в Деня на влюбените, от 20:00 ч. по NOVA. Смелите кандидати да изпитат любовта си ще се впуснат в луда надпревара под зорките погледи на новия тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков. Специално участие ще вземат и любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и Елена и Пламен.

един за друг
Снимка: NOVA

Серия от изпитания ще изненадат участниците на прага от предизвикателството на живота им. Първата задача пред тях ще е да редуцират багажа си до 40 кг. Една от двойките обаче ще пристигне при Мария и Емо с рекордните 160 кг. лични принадлежности. Очаква ги още близка среща със скарата на Ванката и Сани, където пък ще им се наложи да качват килограми. На следващата станция ще ги посрещнат Елена и Пламен, които ще тестват координацията им със забавна задача, а финалната спирка ще е митницата, където Криси и Арти ще взимат финалното решение имат ли място двойките във Вилата на любовта.

Фаворитите от сезон 4 Криси и Арти ще бъдат гости в премиерния епизод на подкаста “Един без друг”, в който заедно с водещата Денислава Велкова ще обсъждат първите седем двойки, прекрачили прага на Вилата на любовта. Те ще споделят своя опит и ще разкажат интересни случки от участието си в "Един за друг”. Подкастът ще се излъчи в 23:00 ч., веднага след края на премиерния телевизионен епизод, и ще бъде достъпен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

един за друг
Снимка: NOVA

След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, петият сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA. Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки, които ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители в преследване на голямата победата и изкушаваща награда.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти