Криси от „Един за друг“: Ние сме строги родители. За децата трябва да има ясно изградени правила

Едни от любимците на зрителите от четвърти сезон на “Един за друг” - Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич - Арти бяха специални гости в първия епизод на официалния подкаст на предаването - “Един без друг”. Заедно с водещата Денислава Велкова те обсъдиха всички двойки от първия епизод на риалитито, както и някои любопитни детайли около своето собствено пребиваване във Вилата на любовта.

В премиерния за сезона епизод зрителите на “Един за друг” видяха Криси и Арти в ролята на строги, но справедливи митничари, които бяха и последното препятствие пред всички влюбени двойки в предаването, преди те да могат да престъпят прага на своя нов телевизионен дом.

Един за друг Подкаст Денислава
Снимка: Един без друг Подкаст

В “Един без друг” те споделиха, че техният сезон е рекордьор по заченати бебета, както и че те самите са правили секс в предаването още на втората вечер - нещо, което определят за напълно нормално сред всички млади и влюбени двойки, не само в предаването, а и извън него.

Те разкриха още и как възпитават детето си, определяйки се като строги родители, които са привърженици на ясно изградените правила. На въпроса защо още не са минали под венчилото, те отговориха, че и това предстои, но само след раждането на второто им дете.

Сред фаворитите си от новия сезон на “Един за друг” Криси и Арти сложиха както Кики и Емо от Добрич, така и и Петя и Дилян от Сливница, а евентуалното свое съжителство с Ивайло те дефинираха като бомба със закъснител, която е щяла да доведе до взривоопасни ситуации помежду им.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube и следете всичко около предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете всичко за "Един за друг": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти