Много екшън: Мама-инфлуенсър, двойка полицаи и украинка превзеха ТВ ефира

Седем амбицирани двойки прекрачиха прага на Вилата на любовта по време на премиерния епизод на “Един за друг” снощи. Най-дългоочакваното любовно реалити стартира с поредица от предизвикателства, в която ключова роля имаха любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и победителите от първи сезон - Елена и Пламен.

Най-добре с изпитанията се справи младата двойка Емилиян и Кристина от Добрич, които си извоюваха седмичен имунитет.

Последни завършиха Гергана и Светозар. Светльо е сред най-богатите участници в сезон 5 на “Един за друг”, а Гергана е украинка от Враца.

Едно стъпало над тях в играта бяха Петя и Дилян, които откровено споделят, че при тях ролите са разменени - той чисти и мие, а тя се грижи за техническата изправност на дома им.

Сред най-атрактивните участници бяха съпрузите полицаи Маргарита и Кристиан, които постигнаха своеобразен рекорд, влизайки в “Един за друг” с 160 кг. багаж.

Първи прага на Вилата на любовта прекрачиха София и Тихомир от Харманли. Двойката е живяла в САЩ, а София отскоро е мама-инфлуенсър. Тя споделя видеа в социалните мрежи, в които дава домакински съвети. В предизвикателството “Един за друг” се впуснаха още Петър и Галена от Генерал Тошево. Петър има вече опит в риалити формати, защото е участвал във “Фермер търси жена”.

Последните атрактивни участници, които ще докажат, че са един за друг, са Ивайло и Христина. Тя е на 44 г., но вече е баба и има две внучета. Той е познат на зрителите с участието си в телевизионно риалити, в което си създава много врагове. Какви ще са взаимоотношенията им с двойките в “Един за друг”, предстои да разберем.

Вижте в нашата галерия повече информация за всяка една от двойките:

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Първият епизод на подкаста “Един без друг”, посветен на предаването, вече е онлайн. В него водещата Денислава Велкова, участничка в сезон 2 на “Един за друг” и “Игри на волята”, дискутира новите 7 двойки заедно с любимците на публиката Криси и Арти. Епизодът е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

дени
Снимка: NOVA

Приключението за нови 6 двойки ще започне утре с втория премиерен епизод на “Един за друг”. Как ще се справят участниците? И кой ще спечели имунитет? Гледайте епизода в четвъртък, 15 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти