Без повече чудене: подаръци за мъже, които гарантирано ще им харесат

подарък мъж прегръдка
Снимка: iStock

Неизбежно е - все ще се наложи да се чудите какво да подарите на някой мъж. Ние дамите споделяме сходни интереси и ежедневие и не е толкова трудно да се досетим какво бихме искали да има в подаръчното пликче. Съвсем друга е историята обаче с господата, които са като непробиваема стена щом се стигне до нашите опити да разберем какво биха искали да получат. Сигурно всичко е въпрос на карма и мъжете ни го връщат за техните главоблъсканици, когато на свой ред се питат с какво да ни зарадват. 

Колкото и да се кълнат, че за тях това изобщо не е важно, не ги слушайте. Кой не обича да получава подаръци? Особено когато са добре обмислени и попадат точно в десетката на това, от което те имат нужда. 

Истината е, че подаръкът е нещо много лично. Той трябва да бъде съобразен с конкретния повод, същността на получателя, както и ролята, която играе този мъж в живота ни. Едва ли ще подарите едно и също нещо на вашия съпруг, баща ви и колегата на отсрещното бюро. И все пак, ако вложите мисъл и внимание към детайла, подаръкът ви несъмнено ще бъде оценен. Защото се усеща кога сме направили нещо от сърце. 

В галерията може да видите нашите предложения за подарък:

Подаръци за мъже, които гарантирано ще им харесат

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти