Светът е голям и идеи за подаръци за рожден ден дебнат отвсякъде

Платена публикация

Светът е голям и идеи за подаръци за рожден ден дебнат отвсякъде
Снимка: netinfo

Минали са коледните и новогодишни празници, Денят на влюбените също вече е в миналото и тъкмо когато сте решили, че няма на кого и за какво да избирате подарък - Бааам! – ваш добър приятел има рожден ден следващата седмица, а след още две седмици – роднина, колега в офиса и…. списъкът може да продължи до следващата година. По-важното, е че дори се повтаря всяка следваща година.

И може би всичко ви се струва ужасно, защото невинаги изборът за подарък е съпроводен от приятни емоции. А това не трябва да е така – все пак идеята е да зарадвате човека и да го направите с желание. Затова не се отчайвате, че пред вас стои важната и отговорна задача да намерите подарък, който да е по джоба ви; не само да не разочарова човек, но и да е наистина да му хареса; да не се повтаря като с подаръка от миналата година, защото… единственото по-кофти от подарък, който сте подарили миналата година, е подарък, който сте подарявали и по-миналата година…

Снимка: netinfo

Светът е голям и идеи за подаръци за рожден ден на близки и приятели дебнат отвсякъде. Наистина! А доста често са само на няколко клика разстояния. Да, звучи малко странно, но има и други подаръци различни от обичайните – книга и парфюм. Не че те не са добро предложение, но всички знаем, че повечето ще заложат на нещо подобно. Какво по-хубаво от това да проявите малко нестандартност? А и е вероятно да не нацелите вкуса на рожденика, а опция за подмяна на продукта да няма… Признайте си, и вие сте получавали такива подаръци, нали?

В следващите редове може да си откраднете няколко предложения за подаръци за рожден ден  – бюджетни, лесни за набавяне и най-важното – практични и носещи радост на получателя си.

Снимка: netinfo

Ако човекът, на когото сте решили да правите подарък – постоянно ви споделя колко изморен и натоварен се чувства – може да помислите за подарък, свързан с релакса  и почивката. Един масаж или пък някоя СПА процедура би било страхотно попадение.

Ако пък познавате повечето хора, които ще подаряват подаръците – може да предложите да се комбинирате и да направите един общ, голям и наистина впечатляващ подарък. Е, добре де, може да не е чааааак нова кола (въпреки че звучи доста примамливо и готино), но ваучер за почивка в страната или пък извън нея, също би било доста добро решение. Най-хубавата част, е че повечето промоционални ваучери или оферти не важат само за ден или два, затова спокойно може да вземете такъв подарък. За получателя остава единствено да избере периода, в който ще го използва, и разбира се, да се наслади на хубавия подарък. А, да и да си направи снимки за спомен от мястото, което сте му избрали.

Снимка: netinfo

В случай, че ще подарявате сами подаръка и не можете да си позволите голям разход. Помислете за неща, които се използват в ежедневието и са практични. Един сет от различни малки подаръчета, които веднага да влязат в употреба, е доста добро решение. От нов тиган за палачинки, през уред за трениране вкъщи или пък аксесоар за телефона, та чак до удобен куфар за пътувания, фотоалбум или сервиз за хранене. Да, все неща, които няма само да събират прах и чудене къде да се сложат, за да не заемат място и пречат.

И нещо универсално както за мъже, така и за жени – няма такова нещо като „твърде много аксесоари за колата“, „ненужни козметични процедури“ или пък „излишна вкусна вечеря“, нали?

Вижте много и разнообразни предложения за оригинални подаръци, като дори не е нужно да излизате от вкъщи

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти