Марая Кери записва албум

Марая Кери и съпругът й Ник Кенън са в щастлив житейски етап
Снимка: ЕПА/БГНЕС

41-годишната певица, която роди първите си рожби Монро и Марокан на 30 април тази година, вече е в работна треска по записите на своя 16-и поред албум. Тази новина изтече най-напред през нейната лична страница в ''Туитър''. По новия си проект изпълнителката, която притежава диапазон от пет октави, отново ще работи с музикалния продуцент Джърмейн Дюпри, с когото са творчески тандем повече от десетилетие.

''Толкова се радвам, че пак ще композирам песни с неповторимия Мистър Дюпри'', гласеше един от статусите в ''Туитър'' на певицата, която е продала над 200 млн. албума в досегашната си кариера.

На официалната страница на Марая бе публикувана и снимка от студиото, в което тя записва своите най-нови песни.

В интервю за списание Billboard, съпругът на американската певица Ник Кенън, с когото са женени от пролетта на 2008-а допълва:

''След раждането на нашите деца, Марая се чувства още по-вдъхновена, затова очаквайте наистина феноменална музика от нея занапред.''

На този етап носителката на пет награди ''Грами'' подготвя и дует на коледното си парче от 1994-а All I Want For Christmas Is You с тийнсензацията Джъстин Бийбър, а общата им песен ще влезе в предстоящия коледен албум на 17-годишния канадски изпълнител, озаглавен Under The Mistletoe.

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти