Остани сама, докато намериш някой, с когото любовта е лесна

любов двойка лято
Снимка: Istock

Остани сама, докато не намериш този, който те кара да се смееш със сълзи. Този, който лекува всяка болка от миналото и те кара да забравиш за всичко останало. Този, който ти показва, че любовта не е объркване и болка.

Остани сама, докато не срещнеш онзи човек, за който си уверена, че е създаден за теб. Той ще те прави уверена не само във връзката ви, но и в самата теб. Бъди с този, който те учи да вярваш на някой друг освен на себе си.

Чакай човека, който ще ти се обажда, когато е обещал да го направи. Този, който винаги отговаря на съобщенията ти и не те кара да се съмняваш в него. Изчакай онзи, който се появява винаги, когато имаш нужда, онзи, който те уважава и се държи с теб много по-добре от всеки друг.

двойка любов лято
Снимка: Thinkstock

Остани сама, докато не намериш онзи, който вярва в теб и те кара да спиш по-хубаво нощем, защото усещаш, че е близо. Бъди с онзи, на който липсваш още преди да ти е казал "довиждане".

Остани сама, докато не откриеш онзи, който ти казва как точно се чувства спрямо теб и не се страхува от това. Този, който не само те запознава със семейството си, но те кара да се чувстваш като част от него.

Остани сама, докато не откриеш онзи, с който можете да си говорите и без думи, онзи, който знае как да те накара да се чувстваш добре, когато имаш лош ден. Онзи, който те кара да бъдеш цяла и променя представите ти за любов.

двойка любов лято
Снимка: Thinkstock

Остани сама, докато не срещнеш човека, с който си представяш да остарееш, онзи, който ти казва, че те обича и го усещаш с всяка своя клетка.

Изчакай онзи, който те прави по-добра. Онзи, с който се караш, но знаеш, че никога няма да спрете да се борите един за друг. Онзи, който те кара да летиш от щастие.

Почакай онзи, който ще бъде твоят най-добър приятел.

Твоята по-добра половина.

Твоята сродна душа.

Онзи, без който не можеш да си представиш живота.

До тогава... остани сама.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти